JDRF walk i Köpenhamn på tisdag den 20 maj kl 17!

Känner ni till JDRF? Juvenile Diabetes Research Foundation är en global organisation som jobbar på  att hitta en lösning på diabetes typ 1. De har en stark organisation i Danmark och på tisdag äger JRDF-walk rum. Några vänner och jag ska åka dit, vill ni haka på?  Sträckan vi ska gå är 3,5 km.   Häng med och möt diabeteskollegor på andra sidan sundet!

Annonser

2 thoughts on “JDRF walk i Köpenhamn på tisdag den 20 maj kl 17!

 1. Hej!
  Gud vad kul! Synd man bor så långt bort bara..
  Har försökt få hit dom här promenaderna till Sverige, deltog alltid när jag bodde i USA nämligen, var där jag bodde när jag fick diabetes som 6 åring. Men diabetesförbundets ungdomsråd har ett projekt som heter Livets Gång som är ungefär samma sak, vore grymt om det kunde växa stort i Sverige också! Har själv varit med och jobbat med det när jag satt med i rådet.
  Men nu till min fråga, står nämligen vid ett vägval gällande pump. Tränar ju mycket och har hittils haft en pump med slang (Accu Chek avivia combo) vilket har funkat super men slagen har ibland känts i vägen. Nu har jag möjlighet att välja den nya Omnipod som har kommit ut och i pirincip en pump som sitter på kroppen utan slang. Vattentät, kan sättas nästan var som helst på kroppen och ska funka ganska bra vad jag förstått, tänkte bara höra om du har hört något om den? eller träffat någon som haft den? Tränar väldigt mycket nämligen så det vore bra med en pump som tål det liksom.
  Vänliga hälsningar
  Hanna

 2. Hej Hanna! tack för ditt mail! Jo, jag känner till Omnipoden men vet inte så mycket om den, mer än att det är engångsdoser man sätter på kroppen och att man måste ha fjärrkontroll för att styra den. (dvs glömmer man fjärren så kan man inte kontroll på pumpen) Själv har jag Animas Vibe som är garanterad vattentät( jag har simmat över Öresund med den och den funkar, dessutom funkar den med CGM ( kontinuerlig glukosmätning) som jag tycker är a och o vid träning. Så vitt jag vet går inte Omnipod att koppla till någon CGM. När störs du av slangen? Jag har säkert 5 olika ställe att ha pumpen på beroende på idrott. Du får gärna maila mig ditt nummer på josefinpalmen@hotmail.com så kan jag ringa dig- lättare att utbyta ideer på så sätt! Ha en bra dag, hälsningar Josefin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s