PÅ (med) (sensor)NÅLAR I SÄLEN!

Snö!! Äntligen! Här är galet mycket snö, ovanför Lindvallen, men när vi åkte förbi starten var det 0 grader och det är utlovat 5-7 grader varmt på måndag! Huuu vad jobbigt!

Ikväll har Catarina från Infucare satt sensorer på Veronica och mig. Jag fick möjlighet att åka med Lisa,  NovoNordisk Malmö upp ( som sa vid en poliskontroll på vägen upp” nu har vi alla poliser i Värmland bakom oss” Nä sa jag det händer inte för vi är i Dalsland nu så Värmland ligger framför oss”)….. 🙂

Catarina berättar att vi under loppet ska ha två sensorer på oss, Peter Adolfsson har bestämt att vi ska ha en i ryggslutet och en på överarmen. Vi har två sensorer dels för att testa hur den funkar på armen, dels för att ha en back-up om en sensor ger frågetecken/ kaikar ur. Detta är den del av NovoNordisk-studien.  Det kommer undersökas om det är samma eller olika värden i arm och ryggslut.

Av oss 9 som kör åker Anniqa Tjejvasan, resten av oss kör ÖS. Av oss 8 har Patrik penna, resten av oss har Animas Vibe och kommer koppla en sensor till pumpen.

Nu är det mycket snack om valla, väder mat och mys! Härligt att vara här med Veronica, känns tryggt!

image

Tina på Infucare har special-gjort ett bälte till stand alone systemet- made in Svarte (som ligger utanför Ystad, SKÅNE 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s