Wow! Region Skåne öppnar plånboken…….if you cant beat them-join them

Har ni hört uttrycket ” if you cant beat them, join them”?

Jag har fått  EN  sensor av Region Skåne!  Wow…… Varför? Jo för jag ska köra Öppet Spår om en dryg månad.24 februariska jag köra 90 fantastiska, vackra, underbara magiska, långa, smärtsamma, värkande  och blodsockertuggande kilometer på skidor. Jag hoppas på fint väder för blir det dåligt väder, läs snö och blåst så kommer jag lära mig en massa fula ord.

Min läkare har skrivit ut en senor till mig, EN senor , som kostar vården runt 500 kr. Den kommer räcka för 3-5 veckor tryggt liv till mig.  Region Skåne och min läkare gör detta just för de där 90 kilomentrarna.

Jag tycker inte jag ska behöva köra 90 km skidor varje månad för att Region Skåne ska ge mig senorer. If if I cant beat them- I will join them- så nu kontaktar jag politiker för att försöka sätta mig in i sjukvården. Det är på landstingsnivå jag vill verka och påverka!

Finlandsvalla- ( de svarta remsorna) Dags att äntligen valla om skidorna inför nya skidsäsongen.....ja borde gjort detta i mars!

Finlandsvalla- ( de svarta remsorna) Dags att äntligen valla om skidorna inför nya skidsäsongen…..ja borde gjort detta i mars!

Annonser

7 thoughts on “Wow! Region Skåne öppnar plånboken…….if you cant beat them-join them

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s