mHealth dag 11 Castres-Ax-les-Thermes, Frankrike, uppmuntran från en RIKTIG cyklist

Fredrik- en av de få som körde samtliga etapper (jag missade ju två dagar pga sjukhusvistelsen/matthet+ del av dag 12...)

Fredrik- en av de få som körde samtliga etapper (jag missade ju två dagar pga sjukhusvistelsen/matthet+ del av dag 12…)

I morse när jag började cykla hann jag inte så långt förrän Fredrik, som är en riktig cyklist  (läs har jättevältränade ben!) hann i kapp mig.  I juli cyklade han i Dolemiterna så han är van vid backar och har kört i Pyreneerna innan med. Fredrik tittade på mig, log och sa ” det  verkar vara bra väder över Pyreneerna, det stärker dig mentalt”

Tack snälla Fredrik för de orden, de förde mig framåt i ytterligare 171 km ! Bs har hållt sig i schack idag, tack vare att jag ökade basalen redan i morse. Jag har legat högt två ggr idag, annars mellan 4-6. Det svåra är att få in den där exakta  kontrollbsvärdet, tänk om jag hade kunnat ligga mellan 5-7 hela tiden.

Otroligt vackert

Otroligt vackert

Första stoppet var i Carcassone , ett riktigt törnrosa slott. Sedan lunch har jag kämpat mig uppeåt och mötte ett gäng chilenare på MC precis innan jag fick en lång utförslöpa med läskigt rullgrus ner till Ax Les Thermes som jag är i nu.  I morgon blir det sista tuffa passet , 180 km och 4000 m stigning!! Till middag blev det….surprise….kyckling! Vi åt på kasinot i skidorten Ax Les Therme, på gränsen till Andorra. Det var levande music och jättefint, men jag var så trot så trött så jag orkade inte ens blogga.

Josse och chilenska MC-knuttar

Josse och chilenska MC-knuttar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s