”Wow, jag vill också simma över Öresund innan jag dör”- Josse får besök av världens bästa ANDERS!

Stop dreaming- just go!

Snart ska Anders får förverkliga sin dröm! Ni minns väl Anders som sa till mig  ” Lyckliga-du-har -ju bara -sockersjukan”? Anders som jag fick kontakt med via jobbet när han köpte en resa till Söderhavet och samtidigt berättade att han hade gjort 35 klassiker?Anders som jag till min stora glädje körde förbi på Vasaloppet, av alla veteraner i oranga västar lyckade jag hitta just Anders? Anders som är så full av liv trots att han har cancer.

Ibland får jag frågan ”Josefin, hur hinner du med allt? Du tränar, du engagerar dig inom ”diabetesvärlden”, har du något jobb”? Ja jag jobbar- på en resebyrå som är specialister på bland annat Söderhavet och Australien. På mitt visitkort, under Tour Pacific står det ”stop dreaming- just go!. Ibland har jag kunder som vill åka till Australien, ”men vi måste vänta för åker vi så långt vill vi vara borta länge och då måste vi spara pengar och semester.”…Risken finns att de personerna inte kommer iväg. Det är väl bättre att se och uppleva ett land på två veckor än inte alls?

Den uppfattningen jag har fått av Anders är att han gör just så. Han ser till att uppfylla sina drömmar. Idag sa han i  telefon ”ååhh jag har längtat hela livet efter att få simma över Öresund”. Sen sa han ” och i ett år har jag velat göra det med dig”. Snart blir det verkligenhet för Anders och han son kommer hit och vi ska tillsammans simma över Öresund, alla tre. Det ska bli SÅ KUL  att få vara med när Anders uppfyller sin dröm.

Stop dreaming- just go!

Utsikt från mitt skrivbord mot mitt eget "pacific"- Öresund

Utsikt från mitt skrivbord mot mitt eget ”pacific”- Öresund

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s