Bastukröken& Vasaloppsstart trots allt?- Bruksvallarna dag 5

IMG_0354

IMG_0355

IMG_0356

IMG_0357

IMG_0358

IMG_0362

IMG_0363

IMG_0364

IMG_0365

IMG_0367🙂
Igår morse, sista dagen i Bruksvallarna vaknade jag med ett perfekt bs, runt 6.0 Perfekt tänkte jag, ÄNTLIGEN! …och naturligtsvis förblev det inte så, under förmiddagspasset pep och skrek systemet att jag var låg, för att ligga på över 20 vid lunch!
Eftermiddagspasset körde jag med Janne från Ljunghusen, en kul kille som kört en massa Vasalopp och har en dotter i min ålder. Han korrigerade min stakning hela tiden, tuff som attan men kul var det. Jag fick ett betydligt högre tempo än de övriga passen. På hemvägen passerade vi Bastukröken. För er som inte varit i Bruksvallarna är det en ganska smal passage i en nerförbacke på väg hem från Ramundberget. Janne manade på mig, ”inget chickenrace nu”.Jag hade precis sagt, ”jag har inte trillat en enda gång under träningslägret……” Jag körde först och insåg ganska snabbt att detta kommer inte att funka…och fick omedelbar snökontakt i en vurpa och hann tänka ”undrar hur det känns att bli påkörd av  100 kg Ljunghusen”? men Janne hann kasta sig åt sidan så även han tumlade runt i snön….
Jaja, vad är väl ett läger utan vurpor! Imorse kom vi så hem till regniga tråkiga Helsingborg med +7 grader. 😦

Jag kan nu lägga ihop fem underbara dagar med fantastiska IFK Helsingborg, 232,31 km skidåkning och jag har fått tag på en Vasaloppsstart! HÄRLIGT!

 

4 thoughts on “Bastukröken& Vasaloppsstart trots allt?- Bruksvallarna dag 5

  1. Hejsvejs!
    Jösses vad du kämpat! Å härliga bilder! Hur känns kroppen nu? Tyvärr regnar det även här nu…. Så snön är kraftigt på väg bort, för att förmodligen lämna isgata kvar…
    Hejja dej!

  2. Härligt jobbat!
    Undrar lite vilken blodsockermätare du tycker är bäst att ha med på träning? (antar att du har en utöver den kontiuerliga, eller?)

  3. Tack Vivianne! Jag tycker bäst om accu-chek mobile, eftersom den är allti i ett. Den är dock mer köldkänslig än freestyle lite. När jag tävlar brukar jag ha med mig två mätare och kollar bs var 30-60 min.(Det gär jag oavsett träning eller tävling förresten.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s