”Diabetespresent” från Tonga, Söderhavet.

”Du ska få en present från Tonga, vad har du för adress?”

När jag var på Tonga i februari förra året träffade jag Mossi. Mossi jobbar på ett litet hotell på Tonga som har en norsk ägare och Mossi har diabetes typ 2. Kjell, som äger hotellet bad mig prata lite med Mossi när han hörde att jag hade diabetes typ 1 vilket jag också gjorde. (Jag jobbar på en specialistresebyrå som heter Tour Pacific och vi säljer resor till framför allt Australien, Nya Zeeland och Söderhavet.)

För några veckor sedan hade jag en kund som skulle åka till just Kjells hotell på Tonga så jag frågade om de möjligtvis kunde ta med sig en blodsockermätare till Mossi. De gjorde det och jag fick ett mail från Kjell där han skrev att han hade lärt Mossi hur den fungerade och att hon blev jätteglad. Kul, roligt att jag kan göra någon nytta!

Idag fick jag ett paket med posten, som min kund var jättesnäll och tog hem till mig direkt från Tonga, jättefint eller hur?

Mossi:s gåva, Söderhavspärla på halsband med matchande örhängen til-l

Mossi:s gåva, Söderhavspärla på halsband med matchande örhängen till

Idag har Jenny och jag simmat. Jag försöker fortfarande klura på hur CGM:en och pumpen ska få kontkat under vattnet. det går inte så bra, däremot får CGM och pump kontakt inom 2 min efter simpasset och det känns jättebra.. jag vill ju kunna lita på systemet om jag ska långdistanstävla med simning involverat!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s